BB: Estoton seksisessio sviitissä: ”Lupaa ettet tuu liian nopeesti!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon paratiisi-puolella vietettiin eilen leppoisia bileitä jälleen kosteissa merkeissä. Illan käännyttyä yöksi talon lemmenpari, BB-Esa J ja BB-Minna, saivat käyttöönsä talon sviitin.

Parin suunnitelmat olivat käyneet selväksi jo aiemmin illalla, ja Minna oli piikitellyt Esaa edellisen seksisuorituksen lyhyestä kestosta. Sviittiin päästyään Minna riisui itsensä nopeasti, ja sängylle päästyään hän muistutti vielä Esaa edellisestä kerrasta.

– Jos tänä yönä harrastetaan seksiä, niin lupaat ja vannot, että et tuu niin nopeesti. Joohan? Minna piikitteli.

Pian Minna olikin jo täydessä touhussa tarjoten Esalle suuseksiä peiton alla. Tilanne johti toiseen ja nopeasti myös sviitin kondomit tulivat käyttöön. Kuvia Esan ja Minnan estottomasta seksisessiosta löytyy tästä.