Poptähti Katy Perry rengasti rocktähden?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti Katy Perry on ruokkinut vuorostaan itse sitkeitä huhuja kihlautumisestaan. Aiemmin Perry ei ole juuri suhdehuhuja kommentoinut, mutta hänen ja on-off -poikaystävänsä, Gym Class Heroes -yhtyeen tähden Travis McCoyn, uskotaan nyt olevan kihloissa.

Julkkispari erosi jo kertaalleen viime vuoden joulukuussa, kun poptähden aika ei riittänyt seurusteluun rocktähden kanssa. Sittemmin heidät nähtiin kuitenkin edelleen usein yhdessä, ja seurustelu jatkuikin uudelleen tämän vuoden huhtikuussa. Nyt Katy on bongattu näyttävä timanttisormus vasemmassa nimettömässään, Access Hollywood uutisoi.

Hän esitteli sormustaan viime viikolla Los Angelesissa järjestetyissä julkkisjuhlissa. Sormuksen oletetaan olevan kihlasormus, vaikka pari ei ole kihlausta virallisesti vahvistanutkaan. Ensimmäisen kerran kihlauksesta huhuttiin tosin jo viime vuonna, mutta tuolloin molemmat kiistivät tiedot perättöminä. Nyt kumpikaan ei ole kommentoinut asiaa.