Unohtakaa tupakkavalistus – BB-Jelena hoitaa homman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kouluissa ja julkisuudessa harrastettava perinteinen tupakkavalistus ei ole tavoittanut nuoria oikealla tavalla enää vuosiin – tai ehkä koskaan. Nyt on kuitenkin viimein löydetty tapa, jolla tupakoinnin vaarat saadaan kertaheitolla selväksi nuorille.

Tämän hetken tehokkain tupakkavalistus löytyy nimittäin parhaillaan Big Brother -talosta, jossa BB-Jelena nähtiin eilen karmeassa kunnossa. Neitokainen ei ollut saanut haluamaansa määrää tupakkaa, joten hän ei omien sanojensa mukaan ”kyennyt enää elämään” ja halusi välittömästi kotiin polttamaan tupakkaa.

Tupakanhimonsa takia hysteerisesti itkenyt, hyperventiloiva, hikoileva ja pahoissa tuskissa ollut nuori nainen muistutti rajuine vieroitusoireineen kovista huumeista ilman korvaushoitoa vieroitettavaa narkomaania. Tämän materiaalin esittäminen koululaisille vaikuttanee moninkertaisesti tehokkaammin perinteiseen tupakkavalistukseen verrattuna.

– Mä lähden kotiin. Nyt mä en oikeesti enää kestä. Mä en kestä. Mikään ei auta. Vi**u mä en tarvi mitään muuta kuin röökii. Mä saan hermoromahduksen, Jelena itki hysteerisesti tupakantuskissaan.

– Mä poltan aina viimeisen röökin ja meen sit suoraan siitä nukkumaan. Mä hikoilen ja mulla on paha olla. En mä pysty oleen, Jelena sanoi ja marssi päiväkirjahuoneeseen ilmoittamaan päätöksestään lähteä BB-talosta.