Seksiä, seksiä… BB-Minna ja BB-Esa J makuuhuoneeseen yksinoikeudella

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon sviitissä viime öinä seksiä harrastaneet BB-Esa J ja BB-Minna ovat Isovelin suosiossa edelleen. Tänä yönä he eivät kuitenkaan harrasta seksiä sviitissä, sillä talon nukkumisjärjestelyihin tehtiin tilapäinen muutos.

Päiväkirjahuoneesta palatessaan Esa kertoi muille paratiisin asukkaille tiedotusluonteisena asiana, että hän ja Minna saavat viettää puolen tunnin ajan kahdestaan talon makuuhuoneessa.

– Tää on niinku meidän puolen porukalle. Tota, meillä on Minnan kanssa vähän kahdenkeskistä aikaa tossa makuuhuoneessa, että te ette pääse sinne vähään aikaan, Esa kertoi muiden räjähtäessä nauruun tiedon kuultuaan.

BB-Dana toivotti molemmille kädestä pitäen ”Hyvää matkaa”. Tämän jälkeen BB-Jelena rikkoi sääntöjä kuiskatessaan jotain Minnan korvan ennen tämän katoamista makuuhuoneen suljettujen ovien taakse. Pariskunnan siirryttyä makkariin, oli erityisesti Jelena tiiviisti makuuhuoneen oven takana kurkkimassa ja kuuntelemassa.

Makuuhuoneen ovien sulkeuduttua kului vain pari minuuttia niin pariskunta oli taas tositoimissa.