BB-Sampo: ”Nino, sä oot läski plösö!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -asukkaat ovat viettäneet päiväänsä mutapainin ja bodypaintingin merkeissä. Parhaillaan asukkaat viettävät kuitenkin jo leppoisaa iltaa, ja vaihteeksi myös slummilaisilla on hyvä tunnelma.

BB-Lotta on tosin tuttuun tapaansa valittanut lähes kaikesta mahdollisesta, ja tällä kertaa esimerkiksi talon ruokatarjoilu oli hänen mielestään ala-arvoista. Kasvissyöjä-Lotalle ei nimittäin kelvannut Isovelin hänelle hoitama soija.

– Mä en syö soijaa. Ja mä vihaan kasvispyöryköitä, vihaan kasviksia! Mä haluan kananuudeleita, Lotta valitti.

BB-Nino on jatkanut Sampon lämmittelyä, sillä parikymppinen nuori mies on hiljalleen osoittanut myös lämpenemisen merkkejä. Eilen Sampo itse esimerkiksi ehdotti ”leikillään” Ninolle sviittiyötä. Ei siis ollut ihme, että Nino hakeutui tänään Sampon läheisyyteen. Syliin saakka hän ei kuitenkaan ollut tervetullut.

– Sä painat! Sä oot läski plösö, Sampo totesi Ninon hypättyä hänen syliinsä.

Tästä huolimatta Sampo totesi, että Nino voisi ehkä tulla hänen viereensä nukkumaan Lotan tilalle. Lopulta Lotta ei kuitenkaan antanut periksi, eikä Nino päässyt nukkumaan iskuyritystensä kohteen kanssa lusikka-asennossa. Siitä huolimatta Nino jatkoi Sampon lääppimistä.