BB-Sampo: ”Ninon kanssa sviittiin nukkumaan”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa BB-Nino on jatkanut innokkaasti Sampon lämmittämistä. Hän itse kertoi nuoren miehen jo hieman lämmenneen hänelle. Talon naiset veikkaavat miesten suuntaavan lähiaikoina yhdessä sviittiin viettämään intiimiä yötä. Aiheesta käytiin keskustelua eilen illalla.

– Seuraavat jurrit kun mä vedän niin mä oon tuolla sviitissä! Sampon kanssa varmaan. Toissapäivänä se itse sanoi, et voitsä käydä pyytämässä, että päästäis sviittiin. Mä sanoin, etten mä halua mennä sinne nyt vielä, Nino hehkutti.

– Niin, nukkumaan! Mun nukkumiset on nukkumista… Hmmm… Sampo korjasi heti naureskellen.

– En nyt sanonut loppuun, mutta kun nukutaan niin nukutaan. Kyllä mä nyt mieluummin meen tonne Ninon kans sviittiin nukkumaan kun nukun tässä. Lotalla olis varmaan kivempi nukkua tuossa yksinkin. Se sais paikan ihan yksin itselleen.