BB-Ragnar paljasti synkän salaisuutensa – asukkaat tyrmistyivät

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa eilinen ilta sujui pääasiassa rauhallisen oleilun merkeissä, mutta illan aikana päästiin kuitenkin keskustelemaan myös henkeviä. Esimerkiksi BB-Ragnar avautui synkästä nuoruudestaan.

Ragnar paljasti vanhempiensa hylänneen hänet saatuaan tietää, että poikansa oli homoseksuaali. Tuolloin vasta 16-vuotias Ragnar ei itse kertonut asiasta, vaan isä sai tietää toisen pojan kanssa seurustelusta rikkomalla poikansa kirjesalaisuutta.

– Se luki meidän väliset meilit ja sanoi, etten enää ole sen poika. Sen jälkeen en ole isääni nähnyt, Ragnar paljasti.

Isän lisäksi myöskään äiti ei hyväksynyt nuoren miehen homoutta, vaan äiti vaati Raksua muuttumaan tai muuttamaan. Poika valitsi jälkimmäisen vaihtoehdon ja muutti kotoaan jo teini-ikäisenä ja meni myös kihloihin poikaystävänsä kanssa. Raksun tarinaa kuunnelleet asukkaat tyrmistyivät erityisesti tavasta, jolla pojan homous selvisi vanhemmille.