BB-Jelena rikkoi sääntöjä – rangaistus tulossa?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on jouduttu jo kahteen otteeseen kokemaan kovia, kun Isoveli on rankaissut asukkaita heidän toistuvista sääntörikkomuksistaan. Molemmilla kerroilla erityisesti BB-Tuija on ollut kestämisen rajoilla.

Eilen sääntöjä rikottiin talossa muiden muassa ylittämällä slummin ja paratiisin rajoja, ja tänään on syyllistytty jo pariinkin kertaan tuotannon asioista sekä nimeämisistä keskustelemiseen. Erityisesti Jelena kunnostautui tällä rintamalla ottamalla nimeämiset puheeksi Ninon kanssa talon terassilla.

BB-Sami huomasi sääntörikkomuksen nopeasti ja komensi Jelenan pitämään turpansa kiinni Ason myötäillessä komentoa. Jelena ei kuitenkaan omasta mielestään rikkonut lainkaan sääntöjä, mutta BB-Nino totesi näin päässeen jälleen käymään. Nyt miehet odottavat kauhun sekaisin tuntein mahdollista tulevaa rangaistusta. Edellisellä kerralla vain slummin asukkaat joutuivat suorittamaan rangaistuksen.