BB-Jelenalle gallupeissa murskatuomio – ulos!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa jännitetään parhaillaan tämän viikon häätöäänestyksen tuloksia. Aiemmin päivällä BB-Ragnar valmistautui jo lähtöön ja suunnitteli tämän illan ohjelmaansa siviilissä.

Ragnarin suunnitelmat taitavat jäädä kuitenkin toteutumatta, koska monien äänestysten perusteella mies jatkaa talossa. Sen sijaan BB-Jelena on lentämässä pihalle ”kuin leppäheihäs”, sillä hän on gallupien mukaan selvä putoaja. Esimerkiksi Voicen kyselyyn vastanneista peräti 66 prosenttia haluaa hänet ulos talosta.

Häätöäänestyksessä ovat Jelenan ja Ragnarin lisäksi myös BB-Tuija ja BB-Kätlin, joiden jääminen taloon näyttää myös todennäköiseltä. Heistä Tuija on toiseksi suosituin valinta häädettäväksi, mutta ero Jelenaan on huima. Jelena on itse ilmoittanut jo useaan kertaan haluavansa ulos talosta tupakkariippuvuutensa takia. Nyt neitokaisella on mahdollisuus saada toiveensa toteutettua.