Lily Allenilla festareiden paljastavin asu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin äskettäin konsertoinut suosittu brittipoppari Lily Allen alkaa hiljalleen lopetella kesän tiivistä maailmankiertuettaan. Parhaillaan jo Etelä-Amerikan puolelle keikoille lennähtänyt poppari esiintyi vielä toissailtana Britanniassa.

Bestival-festivaaleilla Lily Allen vastasi koko esiintyjäkaartin seksikkäimmästä asusta, sillä hän oli sonnustautunut näyttäviin polvikorkuisiin nahkasaappaisiin ja valkoiseen varsin paljastavaan asuun. Katso kuvat tästä.

Tapahtumassa esiintyivät Allenin lisäksi muiden muassa Mika, Kraftwerk ja La Roux. Viime viikolla Lily kertoi kärsivänsä edelleen selkäsäryistä, joiden takia Suomen konsertti jouduttiin keskeyttämään ennen aikojaan. Poptähti oli loukannut selkänsä kaatuessaan edellisenä iltana Göteborgissa, Ruotsissa.