BB-Tuija: ”Mä oon raskaana!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa slummin asukkaat selviytyivät viikon nimeämiskilpailusta hienosti ja saivat tänään tietää voittaneensa nimeämisoikeuden. Samalla he saivat palkinnoksi suorituksestaan laatikollisen hedelmiä ja patjat takaisin.

Alkuillasta BB-Tuija heitti ilmoille epäilyksen, josta puhuttiin talossa ohimennen jo eilenkin. BB-Nino totesi Tuijalle talon terassilla ihmettelevänsä naisen runsasta nukkumista.

– Mä oon vaan miettinyt, ettet sä olis tulossa kipeeks, kun et sä oo ennen tollee nukkunu noin paljon, Nino ihmetteli.

– No en oo. Mä oon raskaana. Jos ne kuukautiset olikin vaan jotkut hämy kuukautiset, ne kestikin niin vähän aikaa, Tuija vastasi.

– Oot sä muuten ollu sillai, siis voisko se olla mahollista?

– No vois, siis olen käyttänyt ehkäisyä, en ole mikään tyhmä tyttö, mutta ainahan sitä siis sillai vois olla mahdollisuutta, ainahan se ehkäisy ei ole 100 prosenttinen.

– Sä syöt koko ajan, oot ihan v**un väsynyt ja maha pömpöttää, kaikki raskausoireet. Sun maha oikeesti pömpöttää. Ei oo totta, sä et ois ensimmäinen, joka ois paksuna täällä. Onks sun tissit kipeet? Nino jatkoi tenttaamistaan.

Tämän jälkeen Tuija puristeli rintojaan ja myönsi, että ehkä ne ovat vähän kipeät. Hän ei kuitenkaan halunnut jatkaa keskustelua aiheesta.

– Nino, tästä asiasta ei keskustella enää tän talon aikana. Ninon mielikuvitus laukkaa sellasta tasoa, ettei mitään rajaa, Tuija ihmetteli.

Nino meni terassilta sisälle taloon ja julisti muille, että Tuija on raskaana. Tuija jäi Esa A:n kanssa vielä hetkeksi ulos ja sanoi ääneen, että nyt pitää miettiä yhtä juttua hetken. Esa tiedusteli haluaako Tuija jakaa pohdinnan hänen kanssaan, mutta tämä kieltäytyi.

Pian myös Tuija siirtyi sisälle ja raskauskeskustelu jatkui vielä hetken. Tuija puolusteli muille raskauteen viittaavia oireitaan sanomalla, että hän oli talossa syönyt niin paljon, että maha pömpötti ja talossa sattui nyt vaan väsyttämään normaalia enemmän.