BB-Tuija: ”Raskaana olevaa naista ei saa järkyttää!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietetään iltapäivää parhaillaan odottavissa merkeissä, kun aamupäivän päällikkökilpailun voittaja BB-Sampo ehdittiin jo julistaa. Pihamaalla myös paratiisin asukkaat pääsivät testaamaan kuntoaan amerikkalaisen jalkapallon parissa.

BB-Tuija totesi heti kärkeen, ettei hänen kuntonsa olisi kestänyt slummilaisten kokemaa rääkkiä. BB-Esa A ja BB-Tuija pitävät huolta kunnostaan juoksemalla pihamaata ympäri. Tuttuun tapaan keskustelu kääntyi ihmisten luonnollisiin päästöihin, kun pihamaalla alkoi yllättäen tuoksua mädäntyneeltä. BB-Nino syytti ensimmäisenä Tuijaa.

– En todellakaan ollut! Raskaana olevaa naista ei saa järkyttää! Voi tulla keskenmeno, BB-Tuija suutahti.

Eilen asukkaiden puheenaiheena oli Ninon aloitteesta Tuijan epälty raskaus. Neitokainen totesi tosin itsekin olevansa raskaana, mutta asiasta ei ole sen jälkeen kovin aktiivisesti keskusteltu.