BB-pakka sekoitetaan tänään – Sampo vastuussa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon päälliköksi eilen päällikkökilpailun voittonsa ansiosta nimitetty BB-Sampo on saanut raskaan tehtävän. Hän joutuu tekemään asukkaille saman minkä Ason piti tehdä jo viime viikolla, eli jakaa asukkaat slummiin ja paratiisiin.

BB-Aso paljasti viime viikolla tehtävänsä Danalle, joten sääntörikkomuksen takia kaikki paratiisilaiset komennettiin slummiin. Sampo on kuitenkin onnistunut mitä ilmeisimmin pitämään tehtävänsä salassa. Asukkaat tullaan vielä tämän päivän aikana jakamaan päällikön määräyksen mukaisesti uudelleen kahteen ryhmään. Samalla ryhmien kokoonpanot tulevat sekoittumaan ensimmäisen kerran.

BB-Nino kertoi eilen, että hän lähtee mieluummin kotiin kuin muuttaa slummiin. Sampo on kuitenkin tullut viime aikoina Ninon kanssa hyvin toimeen, joten todennäköisesti Nino saa jatkaa lepäilyään paratiisin puolella. BB-Esa A on puolestaan itse aiemmin kertonut haluavansa slummiin, joten se lienee hänen tuleva sijoituspaikkansa seuraavaksi viikoksi.