BB-Kätlin antoi Ragnarille ”avarin”

Big Brother · Stara.fi

Eilen illalla Big Brother -talossa vietettiin vauhdikkaita juhlia, joissa paratiisin uudet asukkaat ottivat kaiken irti USA-teemaisen illan tarjoilusta. Esimerkiksi BB-Ragnar nautti alkoholijuomia tuttuun tapaansa siinä määrin, että hänet talutettiin kesken illan nukkumaan sisälle.

Juhlien rauhoituttua BB-Kätlin otti asiakseen huolehtia Ragnarin hyvinvoinnista ja saattaa vahvasti humalassa ollut mies nukkumaan makuuhuoneeseen. Ragnar ei kuitenkaan herännyt sohvalta kovin helposti, joten Kätlin joutui turvautumaan ”avareihin” miestä herätellessään.

Lopulta BB-talon virolaissyntyinen Ragnar ryhtyi leikkimään piilosta Kätlinin kanssa. Lopulta BB-kaunotar sai kuitenkin ohjastettua miehen nukkumaan pelastettuaan sitä ennen muiden muassa Ragnarin lippalakin talon pihamaalta.