BB-Minna: ”Älä puhu mulle äitiydestä!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon slummilaiset osallistuivat iltapäivällä nimeämiskilpailuun. He saivat palkinnokseen elintarvikkeita, joihin he osuivat heittämillään piimäpalloilla. Tehtävän jälkeen BB-Minna ryhtyi kokkailemaan vaatimatonta ruokaa slummilaisille.

BB-Esa J oli innoissaan Minnan loihtimasta ruoasta ja hän äityi kehumaan sitä muillekin asukkaille. Sanamuoto ei kuitenkaan ollut Minnan makuun.

– Tää on tehty äidillisellä rakkaudella, BB-Esa J kehui ruokaa.

– Älä puhu mulle äitiydestä. Se saa mun veren kiehumaan oikeesti. Mä en yhtään tykkää siitä. Oikeesti. Mua ei ikinä enää tässä talossa sanota äiteeksi. Ei mitään äitiydestä. Mä en oo mikään paapoja. Oonko mä jotain semmoista. En ole! Minna hermoili.

– Jaa, kohta alkaa lätty lätisemään ja läski tummumaan? BB-Esa A tiedusteli.