Katy Perryä kouritaan estottomasti rinnoista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on viettänyt viime viikkoina hieman hijaiseloa viihdelehtien otsikoista. Hänen ja Lady Gagan kaksintaistelu päättyi viimeksimainitun voittoon, sillä Lady Gaga keikistelee edelleen päivittäin lehtien sivuilla ja Perry on joutunut väistymään taka-alalle.

Nyt verkkoon on kuitenkin päätynyt uusia kuvia Kary Perryn puuhista. Kuvat ovat peräisin hänen uuden musiikkivideonsa kuvauksista. Otosten perusteella kuvaukset sujuivat varsin kuumissa ja kosteissa merkeissä, sillä vesisateessa laulavan tähden rintoja kouritaan estottomasti. Katso kuvat tästä.

Kyseinen kourijamies lienee kuvausryhmän jäsen, jonka toimenkuvaan kuului supertähden rintavarustuksen oikeasta asennosta huolehtiminen kuvauksissa. Vastaavista tapauksista tuoreessa muistissa on vielä muiden muassa Jennifer Lopezin videokuvauksissa työskennellyt mies, jonka tehtävänä oli hieroa laulajan rintoja kohtausten välillä.