Näyttelijäkaunottaren järkyttävä paljastus: ”Poptähti-isäni raiskasi minut!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Mackenzie Phillips julkaisee tällä viikolla jo etukäteen kohutun elämäkertansa, jossa hän tekee järkyttävän paljastuksen yksityiselämästään. Hän kertoo poptähtenä tunnetun isänsä raiskanneen hänet.

Paljastus on ollut tänään viihdemaailman ykkösuutinen ympäri maailmaa. Mackenzien isä John Phillips oli 60-luvulla mukana supersuositussa Mamas And The Papas -yhtyeessä. People-lehden mukaan tytär paljastaa High On Arrival -kirjassaan harrastaneensa seksiä isänsä kanssa päivää ennen häitään vuonna 1979.

12-vuotiaana American Graffiti -elokuvassa näytellyt ja myöhemmin myös One Day At A Time -televisiosarjassa nähty 49-vuotias Mackenzie Phillips joutui järkyttävään tilanteeseen 30 vuotta sitten ollessaan huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena.

– Heräsin sinä päivänä tajuttomuudesta ja huomasin, että isäni harrasti seksiä kanssani, tytär paljastaa kirjassaan.

Mackenzie Phillips kertoo isänsä käyttäneen hyväkseen hänen huumeidenkäyttönsä aiheuttamaa tajuttomuutta. Tytär kertoo lisätietoja aiheesta tänään Oprah Winfreyn keskusteluohjelmassa.