Mick Jagger sängyssä ystävänsä teinityttären kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman tämän hetken kohutuin nainen, kertomansa mukaan lukuisia kertoja poptähti-isänsä raiskaamaksi joutunut Mackenzie Phillips, on paljastanut tuoreessa elämäkerrassaan myös muita yksityisasioitaan.

Kirjan mukaan Rolling Stones -yhtyeen keulahahmo Mick Jagger oli Mackenzien kanssa sängyssä tämän ollessa vasta 18-vuotias teinityttö. John Phillipsin ja hänen tyttärensä olivat vierailemassa Jaggerin luona, kun Mamas And The Papas -yhtyeen tähti poistui ostoksille.

Tytär jäi rollaritähden luokse odottamaan. Isän palatessa kotiinsa Jagger oli vietellyt tyttären ja harrasti tämän kanssa seksiä lukitun oven takana.

– Kun isäni lähti pois, Mich kääntyi ympäri ja lukitsi oven. Hän katsoi minua ja sanoi ”Olen odottanut tätä siitä saakka kun olit kymmenvuotias”, ja hän vietteli minut. Sitten isäni palasi ja sanoi ”Tuo on minun tyttäreni, päästä hänet pois”. Me emme kuitenkaan välittäneet hänestä.

Tyttären kertomuksen mukaan isä kyllästyi lopulta oven hakkaamiseen ja poistui kotiinsa. Hän soitti seuraavana aamuna varmistaakseen, että tytär oli kunnossa.