Riemu repesi BB-paratiisissa: ”Ihanaa Sampo, ihanaa!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on juuri riemu katossa ainakin paratiisin puolella, koska he saivat tänään railakkaat bileet. Juhlien takana on talopäällikkö BB-Sampo. Paratiisiin tänään muuttaneet BB-Esa J, BB-Aso ja BB-Minna ovat selvästi eniten innoissaan juhlista.

– Ihanaaaa Sampo!!! Wow, Wow, ihanaaa!!! Lämmintä ruokaa ja musiikkia, BB-Minna huusi täyttä kurkkua saatuaan kovasti odottamansa bileet.

Samalla myös BB-Esa J tyytyi hytkymään ja myhäilemään onnellisesti suuri valkoviinilasi kädessään. Bileet järjestettiin talopäällikkö Sampon toivomuksesta ja hän oli valinnut myös asukkaiden saaman tarjoilun ja illan musiikin. Musiikkitarjonnan aloitti Kanye West.

– Koska nää on mun bileet, kaikki ovat tänään NIIIIN pöntöissä, Sampo hehkutti.