BB-Sampo: ”Ties missä sunkin kädet on ollut!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on vietetty rauhallinen lauantai, ja erityisesti paratiisin asukkaat ovatkin kilpaa kiitelleet ettei asukkaille ole tänään järjestetty kovinkaan paljon ohjelmaa. Hetki sitten asukkaat lepäilivät olohuoneen sohvilla, kun BB-Nino pääsi jälleen vauhtiin.

Sampon vieressä istunut Nino alkoi kouria ihastuksensa kohdetta takapuolesta, ja Sampon huomautettua asiattomasta käytöksestä Nino sai lisää vettä myllyynsä ja kuvaili mitä Sampolle pitäisi tehdä. Nino oli vetävinään Sampon housut alas ja teki samalla itse lantioliikkeitä.

– Mä niin otan ja… Se on niin siellä tiätsä. Vähän rasvaa ja… Nino kuvaili irstaasti.

– Nino yök! Sä saat seksinkin kuulostamaan jotenkin ällöltä. Hei älä käpälöi niitä karkkeja. Ties missä sunkin kädet on olleet, Sampo valitteli.

Muut asukkaat räjähtivät tämän kuultuaan äänekkääseen nauruun.

– Sampo, törkee! Dana innostui.

– Mä tajusin välittömästi lauseen jälkeen mitä tuli sanottua, Sampo totesi.

– Kyllä ne on olleet joka paikassa, Nino nauroi.