BB-Minna joutui pyörtämään seksilupauksensa

Big Brother · Stara.fi

Eilen yöpuulle mentäessä Big Brother -talon keskustelunaiheet liittyivät jälleen seksuaalisuuteen ja erityisesti bi- ja homomiesten kaapista tulemiseen. Ragnarille tilanne oli ollut dramaattinen, mutta Sampolle hieman normaalimpi. Keskusteluissa oli kuitenkin miesten ulkoisen tyylin muuttaminen heterompaan suuntaan.

BB-Ragnar totesi, etteivät hänen eleensä ja kävelynsä ole hänen omasta mielestään homomaisia. Tämän jälkeen Aso sivalsi Esa J:tä toteamalla että tästä saisi helposti homomaisen, mutta Esa sivalsi välittömästi takaisin.

– Aja sä Aso niitä selkäkarvojas vaan, Esa J totesi.

Keskusteluun liittyi myös BB-Nino, joka on ahdistellut talossa sekä Sampoa että Esa J:tä. Nyt hän kuvitteli ääneen kuinka yllättäisi Ason seksiaktilla keskellä yötä. Jutustelussa oli mukana myös BB-Minna, joka paljasti päättäneensä ennen taloon muuttamistaan, ettei tule harrastamaan lainkaan seksiä talossa. Toisin kuitenkin kävi, sillä Minna on viettänyt jo useampiakin kiihkeitä öitä Esa J:n kanssa.