BB-Sampo katui porealtaan seksisessiota

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa Sampon järjestämien alkoholinhuuruisten päällikköbileiden tapahtumat ovat puhuttaneet asukkaita kovasti. BB-Sampo jakoi tuolloin ulkoporealtaassa hellän hetken yhdessäRagnarin kanssa.

Erityisesti Nino on ollut käärmeissään tapahtuneesta, ja hän hyppäsikin jo illan aikana porealtaaseen saunatakissaan huomattuaan miesten käsipelin. Seuraavana päivänä BB-Ragnar ei muistanut tapauksesta mitään, mutta muut asukkaat verestivät biseksuaalin miehen muistia. Päiväkirjahuoneeseen kutsuttu Sampo muisti hieman enemmän, ja kertoi katuvansa koko juttua.

– Tätä on paisuteltu ihan liikaa. Ei tule toistumaan. Olisin jättänyt tekemättä. Tai enhän mä mitään tehnyt, mutta olisin poistunut tilanteesta aikaisemmin. En viehäty Raksusta millään tavalla, Sampo kertoi päiväkirjahuoneessa.

Myöhemmin Sampo palasi kertomaan toiveitaan, joita hän talopäällikkönä saa esittää tuotannolle.

– Mä toivon, että eilistä iltaa ei näytettäisi telkkarissa koskaan ikinä. Ja sit mä haluaisin maailmanrauhaa ja ruokaa maailman lapsille. Niin ja Lotalle nallekarkkeja.