Mitä ihmettä? Esa J mokasi – Esa A kärsii rangaistuksen!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon slummissa vapaaehtoisesti muista asukkaista poiketen mielellään pysytellyt BB-Esa A joutui tänään yllättäen sijaiskärsijäksi, kun BB-Esa J sai rangaistuksen kiroilemisesta.

Esa J passitettiin tänään sääntörikkomusten takia takaisin slummiin jo muutaman päivän paratiisi-jakson jälkeen, mutta hänen tilalleen paratiisiin käskettiin Esa A, joka ei olisi sinne halunnut. Tästä huolimatta Esa A otti kuuliaisesti vastaan rangaistuksen, johon hän ei ollut lainkaan osallinen. Hän ei kuitenkaan ollut lainkaan tyytyväinen asian saamaan käänteeseen. Esa J sen sijaan raivostui päätöksestä toden teolla.

Rangaistuksen asukkaalle tuoneet kirosanat saivat jatkoa ennennäkemättömästä kirosanaryöpystä, kun BB-asukki protestoi Isovelin päätöstä vastaan. Samalla hän ilmoitti rikkovansa jatkossa talon sääntöjä tahallaan ja aikoi kertoa esimerkiksi nimeämisensä avoimesti. Rangaistuksen myötä myös Esa J:n seurassa alituiseen viihtynyt BB-Minna jäi paratiisin puolelle, eli lemmenpari erotettiin.