Tältä Hollywood-hottis Jessica Alba näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takaisin töihin äitiyslomansa jälkeen muutama kuukausi sitten palannut Hollywood-kaunotar Jessica Alba on esitellyt uuden tyylinsä. Tällä kertaa muutoksen on kokenut hiuskuontalo, joka on saanut uuden värin. Nykyisin Jessica on nimittäin punatukkainen.

Alba kuvattiin uudessa hiusvärissään heti tuoreeltaan eilen Los Angelesissa hänen poistuessaan kampaajalta yhdessä ystävänsä kanssa. Katso kuvat tästä.

Viime viikolla Jessica oli New Yorkissa, jossa hän osallistui poliittiseen juhlatilaisuuteen. Siellä hänet nähtiin upeassa sinisessä, mutta perin konservatiivisessa iltapuvussa. Tilaisuudessa Jessica julkisti osallistumisensa 1GOAL-kampanjaan, jossa kerätään varoja Etelä-Afrikan lasten koulutukseen. Ensi vuonna Alba aikoo matkustaa Afrikkaan yhdessä Honor Marie -tyttärensä kanssa.