BB-Minnan ilmoitus aiheutti paniikin makuuhuoneessa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon tehtäväalueella slummilaiset raatavat edelleen elektroniikan parissa, sillä he ovat joutuneet purkamaan käytöstä poistettuja laitteita eilisestä saakka. Unta he ovat saaneet vain puolentoista tunnin ajan koko yönä.

Paratiisissa oli täysin toisenlainen tunnelma, sillä asukkaat makoilivat puolestaan vielä hetki sitten sängyssä ja yrittivät toipua eilisillan kosteista bileistä. Sampo ripitti Ninoa tämän eilisiltaisesta törkeästä käytöksestä.

– Et sä voi tehdä tolleen. En mäkään ole työntänyt kättä Danan pi**uun, Sampo valitti Ninolle, mutta tämä ei ollut ymmärtävinäänkään mistä oli kysymys.

Yllättäen BB-Minna tuli kuitenkin päiväkirjahuoneesta uuden käskyn kanssa. Hänen ilmoituksensa sai aikaan todellisen paniikin makuuhuoneessa.

– Viisi minuuuttia aikaa pukeutua ja mennä tehtäväalueelle! Minna ilmoitti.

Välittämästi ilmoituksen jälkeen BB-Dana, BB-Sampo ja BB-Nino hyppäsivät pystyyn ja ryhtyivät ryntäilemään ympäri makuuhuonetta etsien vaatteitaan. Krapulaiset asukkaat eivät voineet uskoa, että heille annettaisiin tällainen hälytys pihamaalle.

– Mitä v**tua! Eihän sinne voi darrassa mennä, Dana valitteli huonoa oloaan.

Muutaman minuutin hässäkän jälkeen tilanne kuitenkin rauhoittui hieman ja paratiisilaiset ihmettelivät mitä talon tehtäväalueella olisi odotettavissa.