BB-Minna tunnusti: ”Samin kanssa seksiä ehkä juovuksissa”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon selkein lemmenpari on ollut kauden alusta saakka BB-Esa J ja BB-Minna. He ovat harrastaneet seksiä jo useampaan kertaan niin sviitissä kuin makuuhuoneessakin. Eilen illalla Dana ja Sampo kertoivat keskustelleensa Esa J:n kanssa Minnasta.

Esa J oli kertonut, ettei hän pitäisi siitä jos taloon tulisi uusi mies, joka alkaisi iskeä Minnaa. Mies oli myös kertonut, ettei lähtisi toisen naisen mukaan sviittiin, mikäli tällainen tulisi taloon.

– Se on kyllä ihastunut suhun. Ja sä oot todella ihastunut siihen, Dana totesi.

– Sä oot todella ihastunut, Sampo komppasi.

– En mä oo todellakaan ihastunut siihen. Oon ihastunut, mutta en mä ole sillai korviani myöden rakastunut, koska en mä halua rakastua, BB-Minna kertoi hieman kierrellen ja kaarrellen.

Dana halusi vielä tarkistaa epäilynsä Minnan ja Samin välisestä tilanteesta ja hän kysyi suoraan tapahtuisiko Minnan ja Samin välillä jotain jos he pääsisivät yhdessä sviittiin.

– Jos olisin ottanut alkoholia niin voisi jotain tapahtuakin, mutta selvin päin ei kyllä tapahtuisi. Sami on vaan frendi, Minna kertoi.

Dana tivasti vielä mitä Minna vastaisi Esalle, jos tämä kertoisi haluavansa muuttaa Minnan lähelle Turkuun.

– Mä sanoisin että selvä, mut älä muuta mun takiani, Minna yllätti asukkaat.

– Täällä on kaikki niin erilaista kuin tuolla ulkomaailmassa. Täällä on kaikki tunteet niin pinnassa. En tiedä voisinko rakastua Esaan ulkomaailmassa. En mä voi tietää, Minna jatkoi.