Madonna jäisi mieluummin junan alle kuin…

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna oli eilen vieraaana suositussa amerikkalaisessa The Late Show with David Letterman -keskusteluohjelmassa, joka taistelee katsojaluvuista kovasti alakynteen jääneen Conan O’Brienin kanssa.

Tälläkin kertaa Letterman vei voiton saatuaan vieraaksi erään maailman valovoimaisimmista poptähdistä. Madonna on viime aikoina ollut otsikoissa, kun hänen on väitetty aikovan naimisiin nuoren Jesus-poikaystävänsä kanssa. Nyt laulaja ampui tällaiset huhut kertaheitolla alas. Letterman huomautti Madonnan olleen naimisissa samat vuodet kun George W. Bush oli presidenttinä.

– Se oli hyvää aikaa viettää Yhdysvaltojen ulkopuolella, Madonna sivalsi ex-presidenttiä.

– Aiotko mennä vielä joskus naimisiin? Letterman kysyi.

– Luulen, että mieluummin jäisin junan alle, Madonna vastasi empimättä.

Madonna oli nyt jo kahdeksatta kertaa Lettemanin vieraana. Hän kertoi tuntevansa olonsa joka kerta eri ihmiseksi. Syyksi naureskeleva poppari mainitsi ennen kuvauksia polttamansa jointin.