Jessica Alballa julkkismaailman paras farkkupeppu?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Jessica Alba on äänestetty jo vuosien ajan kerta toisensa jälkeen Hollywoodin kauneimpien ja seksikkäimpien naisten joukkoon. Askettäin pitkän tauon näyttelemisestä perheenlisäyksensä johdosta ottanut kaunotar on jälleen huippukunnossa.

Näyttelemisen makuun uudelleen jo viime kesän aikana päässyt Jessica Alba on nyt kuvattu ulkoiluttamassa koiraansa ja lähdössä ajelulle massiivisella citymaasturillaan. Samalla häntä alituiseen jahtaavat paparazzit ikuistivat neitokaisen farkkupepun, jota on nyt kuvailtu rapakon takana jopa täydelliseksi. Katso kuvat tästä.

Täydellisyys on toki katsojan silmässä, mutta asiasta on toki järjestetty myös julkisia äänestyksiä. Myös niissä Jessica Alba on menestynyt hienosti viime vuosina. Brittien tämänvuotisen Paras julkkispeppu -äänestyksen voitti kuitenkin Jessican sijaan Rachel Stevens, ja kolmen parhaan joukkoon mahtuivat myös Denise Van Outen ja Melinda Messenger.