BB-Minna hermostui: ”Mä en ala vonkaamaan!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon lemmenpari BB-Minna ja BB-Esa J touhuilivat viime yönä kahdestaan paratiisilaisten yhteisessä sängyssä ja pari onnistui ”peiton heilutuksellaan” herättämään myös muita asukkaita. Myöhemmin he katuivat tapahtunutta.

Petihommat olisi parempi hoitaa omassa rauhassa talon sviitissä, jota sekä Esa että Minna pyysivät saada käyttöönsä jo eilen. Sviittiä ei kuitenkaan herunut. Tänäänkin molemmat kävivät pyytämässä sviittiä, mutta huonolla menestyksellä. Lopulta Minna menetti hermonsa.

– Ootsä käynyt kysymässä sviittiä, Esa J kysyi.

– En ole käynyt. Mä en ala enää vonkaamaan yhtään mitään, Minna hermoili.

– Mä en halua vongata. Jos ei sitä tuu niin sit ei sitä tuu, Minna jatkoi.

Täksi illaksi paratiisin asukkaat odottavat bileitä, sillä eilen he joutuivat pettymään perinteisten perjantaibileiden jäätyä väliin. Tänään vietettävät BB-Markon syntymäpäivät olisivat paratiisilaisten mukaan hyvä syy juhliin, vaikka Marko onkin slummin puolella.