Tuotanto sensuroi BB-talon seksisession

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon makuuhuoneessa parhaillaan seksiä harrastavat BB-Esa J ja BB-Minna tarjoavat muille asukkaille aikuisviihdettä, sillä paratiisin asukit seuraavat makuuhuoneen tapahtumia raollaan olevista ovista.

– Aikamoinen sissi toi Esa J. Eikö aika sissinä vetänyt? Mä olisin ottanut ainakin takaapäin. Ja eestäkin, Sami hehkutti pariskunnan touhuja Esa A:lle.

– Ihan sama mitä ne tekee, mut niillä on kivaa, Justiina totesi.

Ohjelman tuotantotiimi joutui edellisen vastaavan tapauksen jälkeen kovan ryöpytyksen kohteeksi, kun BB-parin seksin harrastaminen esitettiin nettilähetyksessä sensuroimattomana ja varsin yksityiskohtaisesti. Yksi työntekijä irtisanottiin liian rajun materiaalin esittämisestä ja tuottaja pyysi julkisesti anteeksi.

Tällä kertaa moinen ei kuitenkaan toistunut, sillä makuuhuoneen nettikamera on suunnattu kattoon, eikä pariskunnan tapahtumia esitetä edes netissä.