BB-Esa J passitettiin kotiin Big Brotherista – BB-pariskunta hajosi

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta häädettiin jälleen tänään yksi asukas, kun kuluneen viikon häätöäänestyksen myötä BB-Esa J passitettiin kotimatkalle.

Alusta saakka talossa mukana ollut mies joutui samalla hyvästelemään Minnan, jonka kanssa hän on ollut läheisissä väleissä. Minna ei ottanut kuitenkaan miehen häätöä kovinkaan raskaasti, eikä hän vuodattanut edes kyyneleitä. Viime yönä Esa ja Minna keskustelivat häädön mahdollisuudesta ja siitä, että he tapaisivat siviiliin päästyään.

Häätöäänestyksessä oli tällä kertaa mukana kuusi kilpailijaa, eli Esa J:n lisäksi myös BB-Marko, BB-Toni, BB-Kätlin, BB-Esa A ja BB-Sampo. Heistä Marko ja Esa J olivat viime päivien ajan gallupien mukaan selvästi häätöäänestyksen kärjessä.