BB-Minnalla meni muisti: ”En muista p**emisesta mitään”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa aletaan hiljalleen heräillä uuteen krapulapäivään, ja eilisiltaisten railakkaiden synttärijuhlien jälkipyykkiä ryhdytään varmasti puimaan heti kun paratiisin asukkaat pääsevät saman aamiaispöydän ääreen.

Eilen illalla muiden asukkaiden nähden seksiä harrastaneet BB-Minna ja BB-Esa J siirtyivät keskustelemaan olohuoneeseen, kun muut asukkaat olivat vetäytyneet yöpuulle. Vahvasti juovuksissa ollut Minnakin oli jo alkanut selvitä.

– Olenko mä oikeesti eniten kännissä? Olin? Oikeesti? Teinkö mä jotain tosi hölmöä? Minna kyseli Esalta.

– Olit joo. Sä näytit tissit altaassa. Sä joit niin nopeesti. Mä join omasta mielestäni nopeesti, mut sä olit edellä jo. Mä kun avasin ensimmäisen tölkin niin sulta oli vissiin kaikki mennyt jo, Esa J kertoi.

– Mulla on sellainen muistikuva, että me ollaan tapeltu tai mä oon vetänyt sua tai jotain… Mua harmittaa kun en mä muista siitä panemisesta mitään. En esimerkiksi että miltä musta tuntui. Kauanko me naitiin? Minna kysyi.

– Jotain puolisen tuntia. Kolmen asennon setti. Päällä, takaapäin ja sitten ihan normisettiä. Kyllä sä ainakin useamman kerran ihan fiilareissa olit. Sit kun me oli pantu ja menty suihkuun niin sit tuli kuulutus että kymmenen minuuttia aikaa, Esa J muistutti Minnaa talon tapahtumista.

– Huh huh, millaisena lumppuna ne muakin oikein nyt pitää? Toisaalta ei mitään väliä. Ei mulla kaikki ihan kotona ole. Seksi on ihan luonnollista. Ei siitä nyt pitäis mitään numeroa tehdä. Se olis eri asia, jos sitä tekis täällä koko ajan ja monen eri miehen kanssa, Minna nauroi.

– Sit Samilla ja Justiinalla oli jotain pientä. Mä olin tässä sohvalla ja olin nukkuvinani. Jotain pientä niillä oli. Kättä tissillä ja jotain sellaista. Sit Kätlin tuli muistuttamaan et Samilla on tyttöystävä, ja nyt sekin tietää sen, Esa paljasti muiden touhuista illan aikana.