BB-talon lemmenpari selvitti suhdettaan: ”En tullut tänne tunteilemaan”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -tuotantokauden lemmenpari BB-Esa J ja BB-Minna olivat eilen talon seuratuin pari, kun he tarjosivat kanssa-asukkailleen illan mittaan varsinaisen seksishow’n. Muiden mentyä jo nukkumaan pariskunta siirtyi olohuoneeseen selvittämään suhdettaan.

Esa J on tällä viikolla häätöäänestyksessä, ja miehen lähdön mahdollisuus aiheutti Minnallekin stressiä.

– Mut se voi olla ettei pitkään aikaan enää saa seksiä, Minna totesi.

– Mut eihän sua mikään estä. Jos mä tästä lähden niin sä saat tehdä mitä haluat. Mutta kyllä se v**uttais tietenkin. Ei se mulle mitenkään niinku sama asia ole, Esa J ilmoitti.

– Niin. En mä nyt tee. Mä ajattelin että sä oot ihan läpällä heittänyt, että et säkään mustasukkainen ole. Mä ajattelin et sä nyt vaan sillai tykkäät, mut et kuitenkaan sillai tykkää musta. Ootsä niinku ihastunut muhun? Minna kysyi viimein suoraan asiaa, joka on puhuttanut talossa jo pitkään.

– No oon. Oon mä nyt vähän, mies myönsi.

– Ai jaa. Okei. Niin Dana sanoin mulle, mutta en mä oikein uskonut sitä. Mut kyllä mä sen nyt ehkä huomaan, Minna vastasi.

– Tunne ilmeisesti ei ole molemminpuoleinen? Esa sai viimein kysytyksi naisen tunteista.

– Ei kyllä se on. Mut mä en halua, että se olis. Mutta ei sille voi mitään. Tiätsä mitä mä tarkoitan. En mä tullut tänne mitenkään ihastumaan. En tullut tänne tunteilemaan. En mä olis koskaan voinut uskoa, että mä täällä niinku nain. En mä tänne tullut seksiä harrastamaan, Minna vastasi.

– Jos sä nyt huomenna lähdet, niin tehdään sillai et nähdään sit kun mäkin tuun jooko? Sit jutellaan vähän paremmin. Ja vähän niinku… kröhöm… Mennään suihkuun yhdessä ja paneskellaan vähän paremmin, Minna ehdotti.

Molemmat totesivat, että Big Brother -talon ympäristö rajoittaa heidän seksin harrastamistaan paljon. Eilisillan tapahtumien jälkeen näitä ajatuksia lienee kuitenkin vaikea uskoa, sillä BB-talon asukkaat seurasivat aitiopaikalta pariskunnan seksisessiota.