Madonnalle miljoonakorvaukset viihdelehdeltä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna on voittanut oikeudessa miljoonakorvaukset brittiläiseltä Mail On Sunday -lehdeltä. Tapaus sai alkunsa, kun lehti loukkasi laulajan yksityisyyttä ja tekijänoikeuksia julkaistessaan valokuvia Madonnan ja hänen nykyisen ex-miehensä Guy Richien häistä.

Yksityiset kuvat oli ikuistettu Skotlannissa sijaitsevassa Skibon linnassa jo vuonna 2000, mutta lehti julkaisi ne vasta viime vuoden marraskuussa, kun julkkisparin avioerosta uutisoitiin lehdessä. Madonnan mukaan hän ei ollut koskaan julkaissut kuvia tai myynyt niiden julkaisuoikeuksia kenellekään.

Madonna vaati 7,3 miljoonan dollarin vahingonkorvauksia, mutta lopullista korvaussummaa ei ole ilmoitettu, sillä asia sovittiin osittain osapuolten välisellä sopimuksella oikeussalin ulkopuolella. Kuvat olivat ilmeisesti joutuneet vääriin käsiin Madonnan Beverly Hillsin kodissa vierailleen sisustussuunnittelijan kopioitua ne itselleen.