Michael Jacksonin lääkäri etsintäkuulutettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jacksonin kuolemasta epäilty henkilökohtainen lääkäri Conrad Murray on ollut varsin tukalassa tilanteessa jo pitkään. Silti hän on voinut vastata syytöksiin edelleen vapaalta jalalta. Nyt tilanne on kuitenkin muuttumassa.

Murray on nyt etsintäkuulutettu, mutta aivan toiseen tapaukseen liittyen. Asiasta eilen kertoneen Las Vegas Review Journal -lehden mukaan lääkäri etsintäkuulutettiin, koska hän ei saapunut sovittuna aikana lapsensa elatusmaksuihin liittyvään oikeudenkäyntiin. Nyt annettu etsintäkuulutus astuu voimaan heti kun tuomari on sen hyväksynyt.

Tässä oikeusjutussa Nenita Malibiran väittää Conrad Murrayn olevan hänelle velkaa 13.000 dollaria elatusmaksuja. Samaan aikaan lasvegaslainen radioasema KLAS8 uutisoi, että Nevadan syyttäjänvirasto esittäisi Murrayn lääkärinluvan peruuttamista osavaltiossa. Kaliforniassa viranomaiset puolestaan epäilevät lääkärin olleen osallinen poptähti Michael Jacksonin kuolemaan annettuaan laulajalle tappavan annoksen kiellettyä Propofol-nukutuslääkettä.