BB-Sampo: ”Olen saksaksi lutka”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa päivä on tänään sujunut taiteellisissa merkeissä ja iloisissa tunnelmissa. Erityisen innostunut on ollut BB-Dana, joka on pitkin päivää hehkuttanut tulevaa syntymäpäiväänsä ja sen mahdollisia tapahtumia.

Samalla asukkaat saivat päähänsä miettiä miten asukkaiden nimet lausutaan eri maissa. BB-Sampo teki samalla pienimuotoisen paljastuksen kertomalla että Saksassa hänen nimensä lausutaan hieman väärin siten, että sen merkitys muuttuu paikallisessa kielessä alatyyliseksi.

– Saksassa ne sanoo mua Schlampoksi, se tarkoittaa lutkaa, Sampo paljasti.

Asukkaiden uuden taideteoksen valmistuttua he himoitsivat mukana olevia suklaamakeisia, mutta eivät kuitenkaan uskaltaneet ottaa riskiä mahdollisesta sääntörikkomuksesta. Keskusteluissa oli moneen kertaan myös mahdollinen tuleva asukkaiden vaihto.