Ex-aviomies: ”Madonna on jälkeenjäänyt”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmaailman supertähti Madonna ja hänen elokuvaohjaaja-aviomiehensä Guy Ritchie erosivat noin vuosi sitten. Pari viikkoa sitten Madonna kritisoi televisiohaastattelussa ex-miestään ja vitsaili vertaamalla avioliittovuosiaan presidentti Bushin ankeaan valtakauteen.

Tähän saakka Guy Ritchie ei ole juuri kommentoinut julkkisparin näyttävää eroa, mutta nyt hän on kertonut tuntemuksistaan Esquire-lehden tuoreessa haastattelussa. Siinä hän paljastaa olevansa edelleen rakastunut, mutta tulee samalla sivaltaneeksi poptähteä. Ex-mies myös kiittelee Madonnan suurta kilpailuviettiä.

– Hän on taistelija. Ensiluokkainen taistelija. Madonna saa asiat tapahtumaan. Jos hänet laittaa ketä tahansa 23-vuotiasta vastaan, hän voittaa heidät esimerkiksi työnteossa ja tanssissa. Hän on kunnon akka. Ja tietenkin, tässä se tulee: Rakastan häntä yhä, vaikka hän onkin jälkeenjäänyt, Guy Ritchie kertoi Esquire-lehdelle.