Heti rangaistus uusille slummilaisille

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vaihdettiin hetki sitten jälleen asukkaiden kokoonpanoa, ja nyt esimerkiksi BB-Minna ja BB-Justiina ovat molemmat slummin puolella. Heti vaihdon jälkeen heidät kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen. Sieltä päästyään neitokaisilla oli huonoja uutisia.

– Rangaistus on tulossa nyt niin. Me tultiin tuolta röökien kanssa tänne slummiin, Justiina ja Minna totesivat yhteen ääneen.

– Tää on vaan ihan suoraa v**tuilua. Rangaistus tuli näistä v**un tupakeista. Ainahan tänne on saanut tuoda röökiä. Mut meitä ei pyydetty palauttamaan näitä, joten vedetään nyt sit röökiä, Justiina valitti.

– Sori nyt Esa. Sä joudut varmaan itsekin mukaan tähän rangaistukseen Markon kanssa, Minna pahoitteli tulevaa rangaistusta.

Keskustelu keskittyi tämän jälkeen siihen lähteekö tälläkin kertaa slummin patjoja varastoon vai keksiikö Isoveli heille jotain muuta rangaistusta.