Lily Allen ei saa pidettyä rintojaan piilossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu brittipoppari Lily Allen vahvisti taannoin jo viime keväänä kertomansa suunnitelmat levytysuransa lopettamisesta ainakin toistaiseksi. Siten hänellä on nyt aikaa seurustelulle ja kuhertelulle. Poppari onkin kuvattu viime päivinä useaan kertaan yhdessä poikaystävänsä kanssa.

Tällä kertaa supertähti Lily Allen on ikuistettiin poikaystävänsä kanssa juhlatuulella poistumassa ravintolasta. Samalla paparazzit saivat popparilta sarjan kuvia, joissa laulajan toinen rinta näkyy vahingossa, kun Lily iltapuku oli hieman liian löysä. Katso kuvat tästä.

Parin viime viikon ajan Allen on ollut otsikoissa puolustettuaan ensin piratismin vastustajia, mutta hänen verkkosivustoltaan löytyi kuitenkin pian laittomia tiedostoja, joita Lily oli jakanut luvatta.