Tässä on Michael Jacksonin uusi kappale – kuuntele!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keväällä kuolleen poptähti Michael Jacksonin kokonaan uusi kappale This Is It julkistettiin postuumisti tänä aamuna kello 07.00 Suomen aikaa. Kappale on erityisen merkityksellinen, sillä sen taustalaulut laulaa Michaelin veljien muodostama yhtye The Jacksons.

This Is It on ensimmäinen legendaarisen laulajan kuoleman jälkeen julkaistava uusi kappale ja näin ollen osa populaarimusiikin historiaa. Kappale esiintyy myös Michael Jackson’s This Is It –elokuvan lopputekstien aikana ja on mukana elokuvan soundtrackilla. Kuuntele kappale tästä tai tämän artikkelin alta.

Soundtrack julkaistaan Suomessa 26. lokakuuta, kaksi päivää ennen elokuvan maailmanensi-iltaa. Kahden levyn soundtrackin ensimmäinen osa sisältää alkuperäiset albumiversiot Michael Jacksonin suurimmista hiteistä. Kappaleet esiintyvät levyllä samassa järjestyksessä kuin elokuvassa. Levyn lopussa on kaksi versiota This Is It –kappaleesta, originaali sekä orkesteriversio.

Soundtrackin toinen levy sisältää varhaisia demoversioita Michaelin klassikkokappaleista. Levyllä on mukana myös vastikään löydetty Michaelin lausuma runo Planet Earth. Soundtrackin täydentää 36-sivuinen booklet, joka sisältää kuvia Michaelista hänen viimeisissä harjoituksissaan.