Madonna sisuuntui alastonkuvistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna nousi aiemmin tänä vuonna otsikoihin, kun hänestä uransa alkuaikoina ikuistetut alastonkuvat päätyivät huutokaupattavaksi. Supertähden mukaan kuvien julkaiseminen oli aikoinaan hyvä asia, sillä hän sai kohusta vain lisää päättäväisyyttä.

Nuoresta laulajalupauksesta otetut rohkeat mustavalkoiset alastonkuvat päätyivät ensimmäisen kerran julkisuuteen vuonna 1985, kun Playboy ja Penthouse -miestenlehdet julkaisivat kuvat. Asiasta syntyi tuolloin suuri kohu.

– Se oli ensimmäinen kerta kun huomasin omaavani myös ”haistakaa v**tu” -asenteen. Ajattelin että ”Yritättekö tyrmätä minut tämän takia?” En anna yleisen mielipiteen vaikuttaa omiin tunteisiini itsestäni. En ole aikonut pyytää anteeksi mitään mitä olen eläessäni tehnyt, Madonna kommentoi nyt tapausta Rolling Stone -lehden haastattelussa.

80-luvulla levy-yhtiön johto pelkäsi kuvaskandaalin torpedoivan lupaavan laulajattaren uran, mutta myöhemmin kohun huomattiinkin edesauttaneen tulevan supertähden nousua poptaivaan valovoimaisimpiin lukeutuvaksi tähdeksi.