Jennifer Love Hewitt tiukoissa trikoissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Jennifer Love Hewitt oli taannoin otsikoissa lihomisensa merkeissä, mutta hän pääsi nopeasti eroon kiloistaan ja on sittemmin esitellyt upeaa vartaloaan ahkerasti sekä bikineissä että alusasuissa. Nyt hänet on bongattu erittäin tiukoissa trikoissa.

Jennifer Love Hewitt kuvattiin parkkipaikalla ja sen liepeillä varsin tavallisen näköisenä valkoiseen Love-paitaan ja mustiin spandex-trikoihin pukeutuneena. Tämä asu sai tähden kuvaamisesta kiinnostuneet paparazzit parveilemaan erityisesti supertähden takana. Katso tästä miksi.

Keväällä Jennifer kuvattiin Havaijilla pelaamassa tennistä mustissa bikineissä ja korkokengissä. Kenkävalinta ei ollut kovinkaan terveellinen ainakaan tähden nilkkoja ajatellen. Taannoin Jennifer ja hänen poikaystävänsä Jamie Kennedy jekuttivat medioita ja yleisöä mentyään leikisti kihloihin Jamien keikalla.