Madonnan haukkuminen jälkeenjääneeksi suututti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna oli taannoin naimisissa elokuvaohjaaja Guy Ritchien kanssa. Viime vuonna eronneen pariskunnan välit ovat olleet monien tietojen mukaan sittemmin tulehtuneet. Pari viikkoa sitten Ritchie nimitti Madonnaa haastattelussa jälkeenjääneeksi.

Esquire-lehden haastattelussa annettu lausunto on nyt suututtanut monet Madonnan fanit sekä erityisesti vammaisten etuja ajavat järjestöt ja niiden asianajajat. Niiden mukaan kommentti voidaan käsittää hyökkäykseksi erityisryhmiä vastaan.

Ritchie antoi kuitenkin lausuntonsa vain eräänlaisena vastaiskuna Madonnan keikallaan esittämälle kommentille, jossa hän viittasi miehensä olevan henkisesti jälkeenjäänyt. The Arc -järjestön edustaja kertoi Us Manazinelle ”J-sanan käyttämisen alentavan ihmisarvoa”.