Riettaan BB-Antin harrastus: ”Ru**kaus!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon tänään ainoana uutena miesasukkaana astellut BB-Antti Syrjäläinen on 30-vuotias kuopiolainen tohtori, joka on tosin tällä hetkellä työtön. Ammateikseen hän tosin ilmoittaa myös urheilutoimittajan, sanataideopettajan ja historiantutkijan.

Varsinainen yllätys tulee kuitenkin vasta miehen harrastuksista, sillä ohjelman verkkosivujen mukaan BB-Antti viettää vapaa-aikaansa lepäämällä ja ru**kaamalla, eli itsetyydyttämällä. Ei siis liene ihme, että savolainen mies kuvailee itseään samalla riettaaksi, kahjoksi ja kieroksi.

Sama linja jatkuu myös miehen valinnoissa autiolle saarelle. Sinne hän ottaisi nimittäin mukaansa vessapaperia, naisen ja liukuvoidetta. Taloon päästyään Antti on kuitenkin ollut varsin hissukseen, eli mies ei ole ainakaan vielä päässyt vauhtiin.