Paellapannu koitui BB-Minnan kohtaloksi – kotiin!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta häädettiin tänään jälleen yksi uusi asukas. Häätöäänestyksessä olivat tällä viikolla sääntörikkomuksensa rangaistuksena BB-Minna, BB-Marko ja BB-Sampo. Lisäksi mukana oli talopäällikkö Samin valinta BB-Esa A.

Tänään BB-taloon astelevien neljän uuden asukkaan tieltä häädettiin kuitenkin lopulta kahdeksantena asukkaana kotimatkalle yllätysnimi Minna. Yllätysnimi siksi, että hän oli nyt ensimmäistä kertaa mukana äänestyksessä, eikä häntä edes varsinaisesti nimetty häätöäänestykseen muiden asukkaiden toimesta.

Minna joutui äänestykseen nautittuaan muiden slummilaisten kanssa sääntöjen vastaisesti paratiisilaisten paella-ruokaa. Hän oli tosin äänestysten perusteella putoamassa talosta ennen illan häätölähetyksen alkamista ja sen alkuosan ajan. Tämän jälkeen järjestyksen väitettiin muuttuvan hetki hetkeltä, ja Minnan lisäksi putoajana olivat vuoroillaan myös Marko ja Sampo. Esa A ei sen sijaan ollut todellisessa putoamisvaarassa.