Madonna katuu muotimokiaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna nousi 80-luvulla supersuosioon ja sai lukuisia hittejä lähes kaikkien mahdollisten listojen kärkeen. Samalla laulajatähti vaikutti merkittävästi aikakautensa muotiin ja ilmiöihin.

Vuosikymmenen seuratuimpiin trendsettereihin tuolloin lukeutunut Madonna on nyt antanut perin erikoisen lausunnon silloisista asuistaan. Hän on nimittäin kertonut, että 80-luvulla nähtiin hänen karmeimmat muotimokansa.

– Karmeimmat valintani olivat violetti huulipuna ja neonvihreä paita. Okei, se oli 80-lukua. Se oli hirveiden hiustyylien aikakausi. Meidän pitää vain hyväksyä se, Madonna kertoi Rolling Stone -lehden mukaan.

Neonvärinen paita ja sen alla musta toppi nähtiin aikoinaan Madonnan Like A Virgin -singlen kannessa. Hän kertoo samassa haastattelussa, että hänen alituiseen tyylinsä muutoksiin on kiinnitetty ehkä hieman liikaa huomiota suuren yleisön taholta.

– Minusta ihmiset ovat kiinnittäneet liikaa huomiota imagoni uudistumiseen, sillä se on aina ollut paljon vähemmän suunniteltua kuin ihmiset luulevat. Minusta on vain tylsää olla pitkään samannäköinen. Tytöt haluavat muuttaa tyyliään, Madonna jatkoi.