Lost-kaunotar märkänä ja seksikkäänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisillekin televisiokatsojille suositusta Lost-televisiosarjasta tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Evangeline Lilly haluaa pitää yksityiselämänsä visusti piilossa viihdelehtien palstoilta. Tuota päätöstä onkin kunnioitettu, mutta neitokainen on aika ajoin suostunut poseeraamaan myös studiokuvissa.

Vastanäyttelijänsä Dominic Monaghanin kanssa kihloissa oleva kaunotar nähdään nyt seksikkäissä kuvissa, joissa hän poseeraa muiden muassa bikineissä ja hiukset märkänä. Kyseisestä kuvaussessiosta on jo aikaa ja osa kuvista onkin nähty julkisuudessa jo aiemmin, mutta nyt mukana on pari uuttakin otosta. Katso kuvat tästä.

Evangelinen ja Dominicin oli aiemmin määrä avioitua jo pari vuotta sitten, mutta suunnitelma meni lopulta mönkään. Siitä saakka on-off -suhteessa elänyt julkkisparikunta päätti kesällä yrittää purjehtia avioliiton satamaan uudelleen, sillä he kihlautuivat heinäkuussa uudelleen. Tällä kertaa iloista tapahtumaa juhlittiin tuolloin molempien tähtien perheiden läsnäollessa.