Michael Jacksonin testamenttia epäillään väärennökseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Edesmenneen poptähti Michael Jacksonin perinnöstä väännetään edelleen peistä perheen parissa. Nyt tilanteessa on tapahtunut uusi käänne, kun testamentista on perheen mukaan löytynyt uusia todisteita.

Uusien seikkojen valossa Randy Jackson on ilmoittanut epäilevänsä, että Michael olisi voinut allekirjoittaa nyt esitetyn testamentin. Testamentti on allekirjoitettu 7. heinäkuuta 2002 Los Angelesissa, mutta Randy-veljen mukaan Michael oli tuona päivänä New Yorkissa. Allekirjoitus ja sen myötä koko testamentin todenperäisyys on siten asetettu vaakalaudalle.

Samaan aikaan Katherine Jackson on TMZ-julkaisun mukaan vaihtanut osan lakimiehistä, jotka hoitavat supertähden kuolinpesää. Vielä tässä vaiheessa testamentin todenperäisyyttä ei ole kyseenalaistettu oikeudessa, mutta uuden käänteen myötä niin voi käydä.