BB-Antti: ”Seksifantasioita Vappu Pimiästä”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon paratiisissa keskustelu kääntyi lounastamisen lomassa asukkaiden talossa näkemiin uniin. BB-Antti kertoi nähneensä eroottisia unia ohjelmaa sunnuntaisin juontavasta Vappu Pimiästä. Sarannaa nämä unet kiinnostivat kovasti.

– Mä oon nähnyt niitä melkein joka yö täällä, Antti kertoi.

– Millaista unta sä oot nähnyt Vapusta, Saranna kysyi.

– Monenlaista. Viime yönäkin näin sellaisen, joka alkoi painajaisena, mutta muuttui sitten eroottiseksi fantasiaksi. Kerron kohta tarkemmin, Antti jatkoi.

– Hei ei sun tarvi, Saranna naureskeli vastaukseksi.

Keskustelussa mukana olleet BB-Aso ja BB-Sami totesivat hekin, etteivät halua kuulla Antin paljastuksia hänen eroottisista unistaan. Iidalle Antti ehti kuitenkin kertoa koko tarinan aiemmin tänään. Tämän lisäksi Aso paljasti harrastaneensa omassa unessaan seksiä Sarannan kanssa.