Katy Perryllä näyttävä rintavako

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on viettänyt viime aikoina hieman hiljaiseloa otsikoista. Parhaillaan häneltä odotetaan uudempaa tuotantoa, mutta sitä odotellessa neitokainen keikkailee ahkerasti ja poseeraa näyttävissä asuissa julkkisjuhlien punaisilla matoilla.

Viime päivinä Katy Perry on nähty useaan otteeseen myös uuden poikaystävänsä, julkkistähti Russell Brandin kanssa. Toissailtana heidät nähtiin kuitenkin ensimmäisen kerran äänekkäässä riidassa, joten julkkistähtien elo ei ole pelkkää ruusuilla tanssimista.

Viikonloppuna Katy Perry juhli 25. syntymäpäiväänsä Hollywoodissa. Synttärisankari kuvattiin Los Angelesissa poseeraamassa innokkaasti faniensa – tai oikeastaan Mikan fanien – kanssa yhteiskuvissa. Eräässä kuvassa poptähti on pukeutunut varsin näyttävällä kaula-aukolla varustetuun paitaan. Katso kuvat tästä.